Meny

Om Oss

Angel Nails Strømmen Supply har over 15 års erfaring. 

Vi tilbyr negle design kurs, negle tjenester, showrom til salonger, og et stort variert utvalg av produkter innen negle og skjønnhet til negle design salonger i Norge. Siden 2015 har vi tatt imot mange kunder og salonger.   

Daglig leder Chan Dieu) hadde i 2015 oppdaget en stor lidenskap for negledesign og skjønnhetspleie. Da bestemte hun segfor å eie en suksessfull neglsalong på Strømmen Storsenter. 9. Mars 2016 var dagen denne drømmen ble realisert og dagen Angel Nails & Supply åpnet dørene for første gang. Vi ble tatt vel imot fra åpningsdagen og vi setter utrolig stor pris på alle kundene vi har fått møte gjennom vakre negler og blide fjes!

Siden åpningsdagen har vi fokusert på å levere negler av høy kvalitet og service som vektlegger at kunden alltid skal gå ut av døren vår fornøyd. Derfor er teamet vårt i salongen fleksible når det kommer til kundens ønsker. Dette reflekteres i vår fantastiske kundebase, bestående av lojale og ærlige kunder.

Vi tilbyr et stort utvalg av behandlinger innen manikyr, gele/akrylnegler, fotpleie og pedikyr. Vårt konsept er nå å finne på Amfi Eidsvoll ved siden av Apoteket og Narvesen! 

Facebook & Instagram

Hvis du vil holde deg oppdatert med siste nytt hos Angel Nails & Supply, så er det bare å følge oss på Instagram og like Facebook siden vår. Her vil du få med deg spennende nyheter som “Happy Hour” og våre kampanjer.

Facebook

Lik oss på Facebook for å holde deg oppdatert med Angel Nails & Supply og våre kampanjer.

Instagram

Følg oss på Instagram for å holde deg oppdatert med Angel Nails & Supply og for inspirasjon til ditt neste neglesett.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
X
× Spør oss nå!