VILKÅR OG BETINGELSER

VENNLIGST LES BETINGELSENE FOR TJENESTE FØR DU BRUKER eurasiafood.no

I begrepene “vi, vi, vi” refererer til Angel Nails Supply AS, org. 925216240 MVA eller Angelnails.no
Vennligst les disse vilkårene for bruk før du bruker nettstedet vårt.

Ved å gå inn på eurasiafood.no , SENDE ELLER LEVERE DINE(E) OG ANDRE DOKUMENT(ER) TIL DEG, ACCEPTERER DU UTTRYKKELIG DISSE BRUKSVILKÅRENE OG UNDER VILKÅRENE , VÅRE POLISIKKER OG ALLE REGLER OG LOVER. DU GODTAR UTTRYKKELIG OG GODTAR DISSE VILKÅRENE OG BETINGELSER OG GODTAR Å VÆRE BUNDET AV VÅR EGEN POLITIK.

Ved å bruke denne nettsiden, formidler du samtykke til disse vilkårene og personvernerklæringen. Hvis du ikke godtar vilkårene i denne avtalen eller er misfornøyd med nettstedet, vennligst send inn klagen din til Kontakt oss-siden. Din manglende overholdelse av disse vilkårene og betingelsene kan føre til rettslige skritt, suspensjon eller oppsigelse av tilgangen din til dette nettstedet uten varsel. chili.no forbeholder seg retten til å endre disse vilkårene og betingelsene uten varsel. Vennligst fortsett å gjennomgå denne avtalen hver gang du går inn på eller bruker dette nettstedet.

1. Generelt

Når du legger inn bestillinger hos EurAsia Food Import (EAFI), godtar du vilkårene. Kun disse generelle vilkårene gjelder med mindre annet er avtalt. De generelle vilkårene kan endres når som helst og uten varsel. Chili kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle feil eller unøyaktigheter angående riktigheten eller innholdet i informasjonen. Heller ikke EAFI kan holdes ansvarlig for konsekvensene av bruken av de kjøpte produktene.

2. Priser

Alle priser oppført i nettbutikken er i norske kroner, inkludert mva, eksklusiv fraktkostnader. Prisene kan endres når som helst uten varsel. EAFI kan ikke holdes ansvarlig for skrivefeil eller andre feil som fører til at prisen blir feilaktig framstilt.

3. Retur

Retur på produkter, vennligst kontakt oss for avtale. Generelt dekker kunden returforsendelsen og transaksjonskostnadene.

Enhver feil eller feil på bestillinger, må informere oss umiddelbart. Enhver klage eller tvist kan rettes til vår e-post. Vi vil gjøre vårt beste for å løse din sak.

4. Betaling

EAFI tilbyr ulike betalingsalternativer. Bestillingen vil først bli levert når betaling er utført. Vi bruker 3-parts betalingsgateway. Ingen kredittkortinformasjon er lagret på serveren vår. Det håndteres av betalingsgateway for din sikkerhet.

5. Lager

Hvis en artikkel som ikke lenger er tilgjengelig, er den heller ikke tilgjengelig på nettbutikken. Det er mulig en kunde kan være i stand til å kjøpe en vare som er utsolgt i butikken vår før vi klarte å oppdatere. Vi ber om forståelse. Vi prøver å oppdatere nettbutikken vår kontinuerlig. Hvis en artikkel ikke lenger er tilgjengelig, vil du bli varslet så snart som mulig og full refusjon.

6. Privat info

Vi deler ikke kundeinformasjon eller selger den. Kundeinfo brukes kun for å spore bestillinger, statistikk, for å kunne håndtere kunders bestilling. Vi kan dele informasjonen din med vår kontraktør/partner for å levere og levere bestillingen din. Eksempel: Bring, Posten, Oriental Deli etc.

Vi hater spam, så vi vil ikke spamme deg. Nå og da kan vi sende viktig informasjon eller tilbud. Du kan reservere ved å gå inn på innlogging eller gi oss beskjed.

Forespørsel om sletting av privat informasjon, vennligst kontakt oss på e-post. Redigering eller endring av info, kan også gjøres gjennom innlogging.

Informasjon om bestillinger vil bli holdt i henhold til norsk forskrift om skatt og regnskap.

7. Informasjonskapsler/traking-nettsted

Vi bruker informasjonskapsler og andre analytiske verktøy for å gi best mulig brukergrensesnitt og opplevelse. Noen av våre informasjonskapsler er Google, Bing, Yahoo osv. Du kan redigere/deaktivere informasjonskapslene våre i nettleserinnstillingen din, eller f.eks. Google-innstilling.

Hvis du har spørsmål om vilkårene, vennligst kontakt oss.